Danmarks Eksportråd, har i to omgange arbejdet sammen med Heidi Schønberg om at træne medarbejderne indenfor emnet "Kost og Energi". Det har begge gange været en positiv og erfaringsrig oplevelse, som vi bestemt også kan anbefale til andre.
Skat København - Udtalelse vedr. Temadag VGT2.
Jan Wagn Lindstrøm Jørgensen, Institutionsleder Odense Kommune:

Børneinstitutionen Fraugde der består af 4 individuelle børnehuse med samlet 45 medarbejdere, har benyttet Heidi Schønberg og Sys Lyngborg af 2 omgange. En gang i forbindelse med en fælles temadag med stresshåndtering, og en gang med målsætninger med i forbindelse med personalesamarbejd, i et enkelt børnehus.

Begge gange har vi haft stor glæde af Heidi og Sys's indspark og inspiration. Der bliver ikke lagt fingre imellem, og alle bliver udfordret på den ene eller anden måde. Vores fælles p-dag gav alle noget at tænke over, og gav alle en indsigt i egen rolle, i forbindelse med stresshåndtering og livssituation.

Der har for institutionen betydet et større fælles og ledelsesmæssigt fokus på værdierne i et godt arbejdsliv. I forhold til arbejdet med personalesamarbejdet har Heidi og Sys indspark helt konkret betydet, et bedre samarbejde og et bedre psykisk arbejdsmiljø. Også i denne sammenhæng blev alle udfordret, men ingen bliver glemt - er der nogen der reagerer voldsomt på forløbene, bliver de samlet op af Heidi og Sys.

Jeg kan varmt anbefale Heidi og Sys.

Amalie Jessen, Departementchef Nuuk.

New Leadership kursus for Grønlands hjemmestyre:

Sikke et kursus. I dag på vores personalemøde har jeg introduceret nogle af tipsene fra kurset, og anbefalet evt. lignende kursus for andre ledere.

 

Steffen Schou-Jensen, Ledelses- og salgscoach, Danica Pension.

"Jeg føler mig ikke længere begrænset i mulighederne for at rejse og opleve"

Med alderen havde jeg udviklet en stigende fobi for højder. Det startede vel i 30 års alderen hvor jeg første gang oplevede suget i kroppen. da jeg ved hjælp af en lang stige, skulle rense tagrenderne på mit hus.

Med årene blev det værre og værre, og helt slemt blev det, da man besluttede at bygge Storbæltsbroen. Det afskar mig virkelig fra at besøge Fyn. Første gang jeg kørte over "broen" måtte jeg overleve, ved at bruge en lastbil som skyklap for udsynet over det frådende hav langt langt nede. Det var kun ved at mobilisere al min styrke, at jeg forhindrede at blive drevet ud over siden af broen og ned i havet. Knoerne var hvide, sveden sprang, og i bakspejlet så jeg en bil nærme sig med høj fart, og jeg vidste, at døden lurede om hjørnet hvis jeg blev tvunget til at holde til højre og lade ham passere.... det var en tur på kanten af min formåen.

På et tidspunkt blev jeg præsenteret for Heidi, som trænede vores sælgere i at overkomme "telefonskræk". I afslutningen af dette kursus spurgte Heidi om der var nogen af de tilstedeværende der f.eks. led af højdeskræk, og det var der.

Heidi spurgte om jeg havde lyst til at få løst op for dette problem. Jeg sagde til Heidi, "at jeg troede ikke man bare sådan lige,  med et snuptag kunne løse dette". Jeg havde trods alt haft problemet længe, men Heidi insisterede og sagde "man behøver ikke tro på det, for at det virkede". Så var jeg afvæbnet og klar til at komme i Heidis kyndige hænder.

Nu nyder jeg turen til Fyn og andre steder og føler mig ikke længere begrænset i mulighederne for at rejse og opleve.