www.sys-lyngborg.dk

Sys Lyngborg: Jeg samarbejder med afspændingspædagog Sys Lyngborg. Vi holder foredrag og kurser sammen om det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, samt stresshåndtering

 

 

 

www.lyngborg-schoenberg.dkwww.lyngborg-schoenberg.dk en spændende videreudvikling af samarbejdet med afspændingspædagog Sys Lyngborg.

 

 

 

www.pro-visuel.dk

Peter Reumert: Jeg samarbejder med arkitekt Peter Reumert som er belysnings-konsulent og billedkunstner med ekspertise i interiør og design. Vi yder konsulent-bistand omkring det fysiske og psykiske arbejdsmiljø og rådgiver og underviser i den nyeste viden indenfor ergonomi, skærmarbejde, belysning, støjforebyggelse og stress-håndtering. Målet er større glæde, koncentration, kreativitet og trivsel i virksomheden.


www.dortherasmussen.dkDorthe Rasmussen: Er en kunstner hvis billeder jeg bruger på mit foredrag: Kan kunst helbrede Besøg hendes hjemmeside ved at klikke på billedet og bliv inspireret.

www.yogavision.dk Synne Himmelstrup: For den som vil krydre hverdagen ved at øge sin smidighed, styrke og koncentrationsevne med Yoga.

www.allergibehandling.dkPå Ole Larsens hjemmeside om allergi-behandling, kan du læse om allergi og uddannelsen til allergibehandler. Ole Larsen har opfundet den behandling, som Torben Andersen demonstrerede i TV2 Praxsis.

 

 

www.cirklen.comUlla Andrews: Indehaver af klinikken Cirklen, stedet hvor du kan forkæle kroppen med zoneterapi, akkupressur-massage og, kropsmassage m.m.

www.stresskonsulent.dkJeg har taget Ole Larsens uddannelser som smerteterapeut, stresskonsulent og allergibehandler. På www.stresskonsulent.dk kan du læse mere om stresshåndtering og stresskonsulentuddannelsen